Název | Množství a jednotka |
---|---|
Lučina | 250 g |
majonéza | 100 ml |
cibulka | 1 ks |
křen | 2 lžičky |
vejce | 2 ks |
sůl |
Postup: Dýni hokkaido rozpůlíme, lžící vydlabeme semena a nakrájíme na malé kostičky -... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme na proužky a orestujeme na oleji. Jakmile mírně zrůžoví,... zobrazit recept
Postup: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na oleji ji osmažíme dozlatova. Hlívu... zobrazit recept
Postup: Čokoládu s vysokým podílem kakaa rozpustíme ve vodní lázni dohladka. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme se žloutky a cukrem a dvěma lžičkami vroucí vody. Postupně... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Jsme známí hlavně stálou nabídkou tvarůžkových specialit. Naše restaurace je...